Geschiedenis - Aarts Backline Service

 Aarts Backline Service
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

Aarts Backline Service is begonnen als een hobby bij het Brabantse bandje WC Experience, waar ik in de periode van 2002-2006 dienst heb gedaan als allround backline roadie.

In deze tijd heb ik veel dingen geleerd over licht, geluid en natuurlijk ook backline. Bij dit bandje was mijn taak het mee opbouwen en afbreken van licht en geluid. Voor show en tijdens show waren het de instrumenten waar ik me mee bezig hield. Nieuwe snaren leggen, stemmen, oppoetsen van de gitaren en het opbouwen van het drumstel.
In 2006 ben ik met dit bandje gestopt, omdat ik hier door werk minder tijd voor hadden en vaak moest zeggen dat ik niet kon. Dit werkt niet en dat was dus voor de reden om ermee te stoppen.

Begin 2009 is het muziekwereldje toch weer heel erg gaan kriebelen en heb ik in september de stoute schoenen aangetrokken en me ingeschreven bij de KVK. Toen dit alles rond was heb ik mailtjes rondgestuurd en al snel kreeg ik telefoon om backline bij het Drentse bandje Mooi Wark te doen. Dit heb ik met beide handen aangepakt en ben ik weer terug in het wereldje.
Doordat ik dit werk ging doen ben ik ook gelijk terecht gekomen bij Purple Group in Schijndel.

Toen Mooi Wark in mei 2010 had besloten om Purple te verlaten,
moest ik stoppen met de backline. Eind augustus 2010 ben ik
toen in opdracht van Purple met de theatertour van
Slagerij van Kampen begonnen waar ik nu het chauffeurswerk,
backline en merchandise voor doe.

 
 
 Copyright (c) 2017 Aarts Backline Service. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu